Szakmai támogatás a Hitelpartnertől

2017.01.23 16:51

Kedves Partnerünk!

A Hitel Partner vezetőségének célja, hogy olyan piacképes és egyedi szolgáltatásokat nyújtsunk, amely a versenyképes jutalék, egyedi termékek, szakmai háttér mellett a napi rutinszerű ügyfélkiszolgálás folytonosságaiban is támogat.

2010. január 1-től kihirdetésre és bevezetésre került törvényi szabályozások újabb kihívások elé állítják a hitelközvetítéssel foglalkozókat, ezekről rövid összefoglalót készítettünk, amelyet csatolunk. –

A törvényi szabályozásnak megfeleléshez részletesen kidolgoztunk minden folyamatot, dokumentumot, szerződést, amely szükséges ahhoz, hogy az ügyfelek kiszolgálásában partnereink ez elvárásoknak megfelelhessenek. Önnek további feladata ezekkel –amennyiben tevékenységét a HC Központ Kft. szerződött partnereként folytatja – nincs! 

Mi minden kötelezettség teljesítésében támogatást nyújtunk:

1) A HC Központ Kft a PSZÁF engedély megszerzéséhez minden szakmai feltételnek megfelel, ügyvezetője a törvényben elvárt szakirányú, felsőfokú végzettséggel rendelkezik

2) A HC Központ Kft. a felügyeleti díjat befizeti, amely a regisztrációval együtt jár

3) A HC Központ Kft. a vele együtt működő közvetítőket a PSZÁF-nál lejelenti

4) A HC Központ Kft. a törvényben meghatározott végzettség megszerzéséhez partnereinek oktatási és vizsgahelyszínt biztosít, akkreditált oktatási központtal közös oktatást előnyös önköltségi díjon –várhatóan 30 E FT alatt- szervez. - Ennek pontos idejéről, költségéről, folyamatáról hamarosan tájékoztatást küldünk!

5) A HC Központ Kft. a közvetítéshez szükséges dokumentumokat partnerei rendelkezésére bocsátja (Nyilatkozat, Üzletszabályzat). Ezeket csatoltuk és javasoljuk a részletes tanulmányozását!

6) A HC Központ Kft. a partnerei által is díjmenetesen használható HIR –Hitel Információs Rendszer- használatával a törvényben meghatározott módon az ügyféladatok tárolását biztosítja.

7) A HC Központ Kft. a törvényben elvárt felelősségbiztosítással rendelkezik ill.szükség esetén aktualizálja, ezért a vele szerződésben lévő közvetítőknek nem szükséges azt megkötni. Ennek tetemes, akár évi 4-500.000.- E Ft díja is lehet.

Fontos!

Partnereink a hitelközvetítést a HC Központ Kft. nevében végzik, de az egyéni felelősség továbbra is megmarad.

Annak érdekében, hogy partnereink a törvényben leírt feltételek teljesítést igazolhassák kidolgozott formanyomtatványainkat partnereink számára elérhetővé tesszük.

Ne feledje, a dokumentumok használata 2010.05.01-től kötelező.

Kérdésük esetén keressenek bennünket bizalommal!

A Hitel Partner csapata